top of page
Jaco Koster Doedelzakspeler huren Doedelzakker

Elk optreden is weer anders. Wanneer u een optreden wilt, zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden, afhankelijk van wat u zelf graag wilt. Hierbij valt te denken aan hoe u het optreden wilt hebben. Staat de doedelzakspeler stil, of moet er gelopen worden. Heeft u zelf een idee welke tunes u wilt horen, of wilt u graag advies hierover? Ook kunnen er afspraken gemaakt worden over speeltijden en uniform.

Wanneer u het simpel wilt houden, kan ik als professioneel doedelzakspeler hier prima een invulling aan geven, maar er is altijd de mogelijkheid om in overleg het optreden helemaal toe te spitsen naar uw eigen smaak!

Voor elk optreden maak ik een gepersonaliseerde prijs, omdat elk optreden anders is. Bij een standaard prijs kan de prijs hoger liggen dan wat het optreden daadwerkelijk hoeft te kosten, en dat is zonde van het budget. In overleg kijken wij dan naar hoe het optreden het beste ingevuld kan worden, en wat de bijkomende kosten daarvan zijn. Zo bent u verzekerd van de beste prijs en een optreden waar u het meeste uit kunt halen!

Wilt u mij inhuren als doedelzakspeler, of heeft u nog vragen over een mogelijk optreden, neemt u dan gerust contact op!

Email: contact@doedelzakmuzieknwv.nl

Tel: 0031 610 560 536

bottom of page